Monát vetkőzés közben lestük meg


Monát vetkőzés közben lestük meg ahogy megmutatja a melleit és a punciját, széthúzza a hüvelyét (csak a punci izmait használja!). 

Addig stimulálja a hüvelyi izmait, amíg a nagy csiklója teljesen fel nem áll. Aztán finoman csiklandozni kezdi. Stimulációi egyre gyorsabbak, és nagyon lokalizálódnak a csiklóján (az ilyen erős stimulációk, amelyek teljesen a csiklójára koncentrálódnak, sok lány számára fájdalmasak lennének). nagyon nedves, reszkető orgazmust él át. Mona megmutatja gyönyörű fenekét és borotvált punciját. Ezután elkezdi ki-be szorítani a punci izmait

Mona széthúzza a punciját, és csodálatos közeli rálátást nyújt puncilével átitatott, megnyúlt hüvelyére. Vibrátorral dörzsöli a csiklóját, és punci izmai egyre jobban összehúzódnak és lüktetnek, ahogy az orgazmusa közeledik. Végül Mona megdörzsöli a száját egy jégkockával, a mellbimbójához és a hasához csúsztatja. Az az érzés, ahogy a jégkocka megolvad a forró csiklóján, nagyon felkavarja. Őrülten kezdi ujjongani a hüvelyét, és keményen cumizik.
 
























Megjegyzések